• Valaau Lagolago +86 18177299911

O le gaosiga o laupapa ma laupapa fa'avae laupapa i Guangxi e tulaga muamua i Saina

Guangxi, lea e tulaga muamua i faatoaga, gaosiga o laupapa ma laupapa e faavae i luga o laupapa, o le a faatelevaveina le fausiaina o se faiga o vaomatua faaonaponei ma se fua o alamanuia lanu meamata e sili atu i le 100 piliona yuan, o se fuifui pisinisi lelei e sili atu i le 100 piliona yuan ma le malosi ma le malosi o le tuputupu aʻe o le sili atu i le 10 piliona yuan, Huang Xianyang, faatonu o le Guangxi Forestry Bureau, fai mai I le Aso Gafua.
O oloa o le vaomatua ma Wood Products fa'aaliga o Saina-Asean Expo 2021 e amata i Nanning i lea lava aso.Ufiufi uma le filifili alamanuia o Vaomatua i le va o Saina ma ASEAN, o le faaaliga e aofia ai se vaega o le 20,000 sikuea mita, taulai atu i le faaaliga o fugalaau ma fatu laau, oloa tau tamaoaiga understory, taulima laupapa ma meafale, meafaigaluega vaomatua, laupapa-faavae panels ma isi maualuga. -oloa lelei, galuega tau vaomatua maualuga ma tekonolosi faʻaonaponei.I le taimi o le fonotaga, o le a faia le fa'atauga o meafaigaluega tau vaomatua ma isi galuega fa'apolofesa fa'amautu e fa'aloloto ai fefa'ataua'iga tau alamanuia.
Na taʻua e Huang xianyang o Guangxi o se papupuni taua i le itu i saute o Saina.E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, ua oʻo i le 62.5 pasene le aofaʻi o vaomatua o Guangxi, ma o le aofaʻi o le tau o galuega tau vaomatua ua oʻo i le 752.1 piliona yuan.Ofisa o le vaomatua o guangxi fefa'ataua'iga i fafo ma le galulue fa'atasi, fa'amalosia le itumalo e fausia le fa'ato'aga fa'ato'aga ma le fa'aogaina o le fa'ato'aga fa'ato'aga o Saina-Asean, e fa'avavevave ai meaafale lanu meamata a China guangxi ulu laupapa ma paka falegaosi fale maualuga i le fausiaina o paka fale gaosi oloa, optimizing. le tuaoi o le gataifale faaulufale mai laupapa gaosi alamanuia faatulagaga, taumafai mo i le 2025, i le galuega tau galuega vaomatua ausia 1.3 trillion yuan.
Zeng Zhong, sui failautusi aoao o Saina - asean expo secretariat, fai mai laau faaaliga o loo i lalo o le auivi o le china-Asean expo na faia le TTF sili ona umi e auai, ua faamanuiaina le 10 th, accumulative vaega atoa faaaliga o 277000 sikuea mita, 2370 pisinisi i totonu o le atunuu, o le mafutaga a atunuu i saute-sasaʻe o Asia (Asean) e 721 kamupani ma avea ma se tulaga taua o le galulue faatasi vaomatua i le va o Saina ma atunuu asean, Ua siitia ai le faavaeina o faiga galulue soosootauau lautele i le va o matagaluega vaomatua ma pisinisi a Saina ma ASEAN. , ma faia felafolafoaiga loloto ma felagolagomai i punaoa tau vaomatua, faamatalaga, taleni, tekinolosi ma oloa.
O le Faʻaaliga vaomatua o loʻo talimaloina e le Malo o Tagata o Guangxi Zhuang Autonomous Region, faʻatulagaina e Le Forestry Bureau o Guangxi Zhuang Autonomous Region, le Secretariat of China-Asean Expo, China National Forest Products Industry Association, Guangxi International Expo Group Co., LTD. , ma fa'amaopoopoina e le Faalapotopotoga a Asia-Pasefika mo le Toefuata'iina o Vaomatua ma Pulega Mauaina.Na auai sui o le Konesula aoao o atunuu o ASEAN i le sauniga tatala.


Taimi meli: Iuni-20-2022